ΦΡΑΓΚΟΣ

Εταιρικό Προφίλ

Όμιλος Φράγκος
Η εταιρεία Φράγκος το 1970 ξεκίνησε το σημαντικό της έργο πάνω στο μαντεμένιο ενεργειακό τζάκι. Υπήρξε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκεύασε με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και μεγάλες αποδόσεις τα μαντεμένια ενεργειακά τζάκια Turbo fire και το 1975 δέχτηκε βραβείο ευρεσιτεχνίας από το Ελληνικό κράτος.

Το 1985 παράλληλα εισάγει Γαλλικά ενεργειακά τζάκια της SEGUIN DUTERIEZ προσθέτοντας άλλο ένα προϊόν στην Ελληνική αγορά με αποτέλεσμα να την κατακτήσει.

Από το 1987 έως το 1995 βραβεύεται κάθε χρόνο από διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις για τη συνεχόμενη καινοτομία των προϊόντων της, καθιστώντας την την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της.

Παράλληλα γίνεται η κεντρική εισαγωγική εταιρεία των Γαλλικών οίκων FONTE FLAMME και BORDELET (του οίκου seguin) καταφέρνοντας έτσι να έχουμε τη μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ποικιλία ενεργειακών τζακιών σε όλη την Ελλάδα.

Το 2001 Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΡΑΓΚΟΣ διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων του με κλασικά έπιπλα και γίνεται η κεντρική εισαγωγική εταιρεία Ελλάδος των Ολλανδικών οίκων HET ANKER και ΚΟΟPMANS φέρνοντας στην Ελληνική αγορά το δερμάτινο σαλόνι και το δρύινο έπιπλο, συνοδεύοντας το interion design κάθε παλαιάς και νεόκτιστης κατοικίας.